Post by ponmonsforsomi on Mar 9, 2022 6:29:48 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ LAVA - Number Blocks 2048 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LAVA - Number Blocks 2048 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ LAVA - Number Blocks 2048 Game 2022 version ▞▞▞
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Skvelý nápad, bohužiaľ som musel stlačiť tlačidlá miliónkrát, kým to urobilo to, čo malo. Nereaguje veľmi dobre na dotyk a keďže všetci máme dotykové obrazovky, v skutočnosti sa to nedá hrať
Už ste si kúpili promo bez pridania, reklamy sa vždy zobrazujú po dokončení hry. Po reštarte vyskakujú ďalšie žiadne reklamy s vyššími cenami!!!
Je to iný druh zlúčenia blokov. Milujem to. A získate bezplatné posilňovače. Thia puzzle sa tak veľa zmenilo. Už takmer nikdy nehrám. Každých 15-30 sekúnd sa objaví reklama. Príliš veľa. Nie dobré. Vôbec nie dobré. Skúste popracovať na množstve reklám, ktoré sa objavia..
Mám len 7 380 skóre SPUSTILA ŤAŽKÁ APLIKÁCIA! ZABLOKOVAŤ TOTO A NAHLÁSIŤ DÚFAM, že OBCHOD GOOGLE PLAY TÚTO HRU ODSTRÁNI
Chcem to skúsiť
Každých 5 sekúnd hra buď visí, alebo začne hrať reklamy. Niekedy prehrá reklamu skôr, než sa stihnem pohnúť. Absurdné.
Dizajn je úžasný, ale príliš zaostáva, dotyk nie je citlivý a nereaguje ako cmp. do iných hier!
Príliš veľa reklám a rozhodnúť sa, že potrebujem prestávku, aby som si pozrel ďalšiu reklamu, keď hrám iba 5 minút, sa zdá byť prehnané. Bola by to krásna hra
Zábavné, ale reklamy sú super rušivé. Nevadilo, že zamiešajú hraciu plochu, ale sú aj také, ktoré sa objavia uprostred hry. Mechanik zmrazenia v skutočnosti nepridáva nič iné ako nepríjemnosť, ktorú môžu len náhodne spustiť kdekoľvek. A potom, bez varovania, sa reklamy na premiešanie dosky jednoducho zastavia. Takže moja séria do skóre 600 000 je preč, bez dôvodu. To si vyslúžilo odinštalovanie. Škoda, pretože hra je zábavná.
LAVA - Permainan puzzle 2048 Teka-teki ixu
Veľmi zábavné. Veľmi relaxačné.
Toto je najunikátnejšia zlučovacia hra, ktorú som hral za veľmi dlhú dobu.
Každých 30-60 sekúnd sa objaví 30-sekundová reklama a zneužije ovládacie prvky vášho telefónu (tlačidlo Späť, hlasitosť atď.) Teraz odinštalovanie!
Veľa zábavy! Konečne hra, v ktorej som lepší ako môj manžel!
Hra páchne kvôli všetkým reklamám a zložitému spôsobu, akým vám budú účtovať poplatky, ak si nedáte pozor. Dnes vymazané. Nestojí za váš čas
LAVA - Number Blocks 2048 Game Головоломки jcv
Strávil som viac času sledovaním reklám, keďže som hral hru. Odstraňuje sa príliš veľa reklám. Bola to zábava, koľko času som mal na hranie
Skin Editor 3D for Minecraft Tools hgv
Bol som veľmi nadšený, keď som videl novú hru v štýle 2048, ale bohužiaľ je stále plná chýb. Reklamy sú buď každých 30 minút, alebo každých 30 sekúnd. V jednom momente som musel sledovať 4 reklamy za sebou, potom aplikácia zamrzla. Niekoľkokrát zamrzol a tento poslednýkrát sa zdá, že zamrzol natrvalo. Aplikáciu teraz vôbec nemôžem používať ani po zatvorení, reštartovaní telefónu atď. Len je prilepená na jednej obrazovke. Možno v budúcnosti znova stiahnem, ak problémy vyriešia.
Príliš veľa reklám :/
Táto hra sa mi veľmi páčila, ale po poslednej aktualizácii sú reklamy tak často a prerušujú tok hry...čoskoro sa odinštaluje
Toto je naozaj zábavná hra, ktorú môžete hrať, keď máte trochu času alebo keď si chcete oddýchnuť. Aby som bol úplne úprimný, všetky ostatné hry, ktoré som hral a ktoré mali „má vám pomôcť relaxovať“, nie sú ničím v porovnaní s touto hrou, pretože je zábavná a táto hra pomáha rýchlo plynúť, keď sa nudíte. Odporúčam túto hru každému, kto si potrebuje zahrať hru, aby si oddýchol, alebo hrať, aby čas rýchlo ubehol.
بازی خوبی بود ولی فقط یه بار باز میشه بعد از یک بار باز کردن دیگه کلا بازی باز نمیشه