Post by ponmonsforsomi on Mar 9, 2022 6:11:19 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Max Pro - Araba Yarışı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Max Pro - Araba Yarışı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık para ▞▞▞
▞▞▞ Drift Max Pro - Araba Yarışı 2022 version ▞▞▞
oyun çok iyi ama arabalar biraz pahalı ha bi de randomatak dhushajsjkdjghtd ve Yusuf dthdthnnhxv ve ve ut uygulanmaya uvujv uygulanmış uvujvkuug
Oyun güzel ancak velet için oyun güzel ancak velet için basit araçlara benzetilebilirler. tek amaçlı oynanabilirlik grafiklerinin işlemi çok basit yanıltıcılar olabilir
Çooo9ooooook saçma Çünkü onu yerde teker yakmaya varmısın yazıyo ettik Oyunda teker yakılmıyo sıfır yapamıyoruz ksdjjdjdjdjdjdjfjfjjfjfjfjdjfjjfjfjfjfjfjfjfjdjspksneoxnsoehdlsirjkejdpvjsmeorljfoenr tamam xkeifojdidkdjrhdbf fifkspsidjfojdnegeozjskiepfmeikvnbdidofjdkrhcickdhfidndhdojfjfbskdmdjfkkd ne daufldaydaifuslyrsimshffhslhfskhfksjgslhfkshfskkyelgdfhskfkyafkyawitltjelutwltlwufhlaurwlurwoetilultwsfjljlfsjhsfslfyflwtljwsgjglssfulfsulruowtsukthlwhfkafsjlfhlsgusltuwpstulurslrulsfhzlfukxgjxlskggkwgkwgkw
Yapacağınız oyunu s*k*m
Pekala oyun...kariyer modunu oldukça hızlı bitirdin AMA çok oyunculu tam bir şaka! Çok hızlı olan ve sizi geçmiş gibi görünen genel arabalar, geriye doğru veya garip bir açıyla gidiyor. Bir yarış kazandım ve kaybettiğimi söyledi ve 11 galibiyet 9 mağlubiyetten 11 mağlubiyete gitti. Bir güncelleme gerekiyor ve daha fazla kariyer yarışı getiriyor
Oyun çok iyi ama öyle bir problemde carx den den daha iyi ama nasıl olacak bir problemde ki 😩 Bakın nasıl olacaklarından daha iyi olacak şekilde oynuyorum sonra bazi sikintilar donuyor bazi bölüm bölüm reklam çıkartmak için reklam yapılıyor ama donuk sonra oyuna katılmaya devam edecek oyunda oyundan uygulamayı ayarlıyor ama donuk sonra katılmaya devam edecek oyunda oyundan uygulamayı ayarlıyorlar yetiştirmemde alıştırma oyunu oyunu ama benim kaydetme imi okumyordu ama onu kurtarmak nasıl oluyorsa düzeltmalisiniz sildim ve bir daha yüklemem asla
Sadece Oyunun Kendi Kendine Oynanmasına Kesinlikle İkiden Fazla Yıldız Verebilirim, Grafikler Harika, Kullanım Gerçekçi, Harika Oyun! Ama İstediğimden Daha Fazla Zamanın Olduğu Bir Arıza Var Arabamı Çıkarma Zamanı Sadece Orada Oturuyor Ve Hareket Etmiyor Pisti Yeniden Başlatıp Tekrar Denemem Gerekiyor Ve Yarışımda Arıza Olursa Ve Çekmezsem Off Yarışa Başlamadan Yarışı Kaybediyorum! Yeterince Oldu Artık Oyunu Kaldırdım, Bu Aksaklığı Düzelttim Ve Kesinlikle Tekrar İndirirdim
Şimdiye kadar iyi bir oyundu, günlük ve haftalık görevlere bakmaya başlayıncaya kadar aptallaştı, D sınıfına başladığınızda A sınıfında nasıl bir yarış yapacaksınız ve A sınıfı bir araba alamazsınız. D,C,B'yi geçmek mantıklı değil bence sahip olduğunuz arabalar için günlük ve haftalık görevleri yapsalardı daha iyi olurdu
Çünkü iyi gayamıyom kayamıyom değil gayamıyom 49 kere söledim sayıyı hiç kimse anlamadı rakam değil sayı!!!!
Harika. Gerçek dünyada sanki daha fazlasına ihtiyacım var modlar farklı ön uçlar daha büyük jantlar geniş gövde geniş jantlar farklı motorlar aynı şey tekrar tekrar değil lütfen düzeltin oyunu sevin ama bu oyundaki tüm insanları oyuna ekleyebileceğiniz çok daha fazlası farklı olmayı hak ediyor bu yüzden lütfen arabanıza eklemek için farklı şeyler ekleyin, eminim size bunları soran ilk kişi değilim, bundan sıkılmaya başladım....
Oyunu deniyorum ve sevmeye çalışıyorum ama yol tutuşu korkunç... Bunun nasıl olduğunu bilmiyorum..
Tamam, bu iyi bir oyun, ama lütfen tanrı aşkına, arabaları daha gerçekçi hissettirin. Bu oyunda Mitsubishi'yi sürükleme şeklin iğrenç. Bunun yerine, gaza devam etmek tamam, her şey el sıkışma ile ilgili, ancak bir evo kullanıyorsanız gerçek teknik bu değil. Dönüşleri daha iyi karşılamak istiyorsanız gazı açık tutmak ve orta kaymayı kırmak istiyorsunuz. Ve aynı anda hem gazı hem de freni döşeme yöntemi, savrulmayı azaltmaz, sadece arabanızı durdurur.
Oyun güzel ben beyendim reklam filanda yok oldukça iyi
Bu oldudurdirif iyi ve sonra sonra her araban sıkmak zevki yok oluyo bence benim yorumum ama eniyi arabayla ve sonra
Okula ulaşım etkinliğiç, bitirdiğimde bir uygun olmayan ama yine de olası oyundı.Silebilirmde düzeltilemez ama yine demdaki her şey oyununda birdaha yüklemim ama diğer oyuncular için bir çözüm hedefini seçebiliyorum
Bu oyun çok eğlenceli farklı renkte lastik dumanı görmek isterim..😁
İyi oyun ama reklamlar onu mahvetmeye devam etti. Hatta kaldırıp yeniden yükledim ve aynı reklam oyunu dondurmaya devam etti
çok iyi oyun
oyun bitti yeni bölümler gelmeyecek mi ? Baya bir para bastım oyuna niyetim...iliğine kadar kadar kullanmak istiyorum
buradan bu çok gözden geçirilebilir.Oyun okuyabilir.Oyun okuyabilir. değiştirilebilen gövde kiti değiştirme gelse güzel.4- taktığımız spoiler filan renk değişmeli.5- olur olmaz gelse, sese güzel olur.İlk 2 şeyse güzel olur.
Oyuna girdikten sonra berbat, oyuna geri dönmene izin vermiyor
para arkadaş zor
Bu oyundan nefret ediyorum yüksek grafikler koyduğumda hep çöküyor
Şimdi şimdi oyun çok fazla ama yeni gelen oyunu eski mahvetti küçük yıldızm şimdiyse 1 oyun oynamak için dönsün
Drift Max Pro Car Racing Game Lenktynės emmp
Drift Max Pro Car Racing Game מירוצים dmo
Geri alıyorum, ilerlemeni kaydetmiyor 3 kez yükledim ve eski ilerlemem gitti, ford mustang ve nissan gtr'nin kilidini açmak için bu oyunda zamanımı boşa harcadım, hepsi gitti.😩😭
OYUN DOLANDIRICI 10,39 TL CİVARI BİR HARCAMA YAPTIM PARAYI ALDI AMA SATIN ALDIĞIM HİÇ BİR ŞEYİ VERMEDİ. 😡😡😡öne rastgele çıksın: jfjfjfjdjdksjdkxjskxjxkxjjskxjxndmcmxnxnxnxnxnxnxjdjxnxnxnxnxnxnxnxnndnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxndjdjxjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjfjfjfjjdfjfjcjfjfjfjfjcjcjcjjcjxjxxjcjxjxjxjxjxjxjvxxnjhfjdjfjcjdjdjxjddjdndjdjjdjsjsjsjsjxjxjxjxjjsjdjsjjjdjcbxjdjfjxndncjbzbxnzjxbnzjxbnxjzbxbznjxbxnsjxbznjdbxnsjxbznhxbzjdbnzjxbzjbxjxbxndjdvxnskcbnxjdbxnxksbxndkdjdnjdjsjdksksksjskskjdjx
Oyunu bitireli aylar hiç eski durumda değil o kadar para ve altın boşa duruyor. para ile satın alınabilecek arabalar paketi gelecekler yeni oyuna yeni bir görev eğlencesi mod oyunu bu ne ağa yaya... O zaman 5
Ayo 1902 metre sürüklendim bu oyun Android için en iyi drift oyunu , 5 yıldız vermek isterdim ama dönüş bu oyunda çok rahatsız ediyor ben dönmeye çalışıyorum ama normal dönemedim normal dönüş yapamıyorum hep sürükleniyor
çok güzel reklam olmasa dah iyi olacak
Drift Max Pro Araba Yarışı Arabalar ile Drifting Oyunu Hileli ...
Oyun iyi ve reklamlar çok sinir bozucu ama öyle bir noktaya geldi ki bir görevin sonunda beni iki reklam izlemeye zorluyor! 😡, bu oyunu oynadığım için pişman olmaya başladım, bu yüzden lütfen reklamları oyundan kaldırın😤
hatalarınızı düzeltin kontrolleri daha iyi yapın ve bize zorluklarda daha fazla zaman verin çünkü bu oyunda gördüğüm zorlukların çoğunu yenebilirim çünkü bunu yapmak için biraz zaman veriyorsunuz
Bu, oynadığım en iyi sürüklenen araba oyunu, grafikler mükemmeldi ama arabalar daha az, daha fazla araba türü istiyoruz
Drift fiziğini seviyorum ve arabaların sesini seviyorum, grafikler harika, sadece diğer tüm yarışları beğenip ekleyin ve bu harika drift oyununu yapmakla ilgili bu harika işte tamamen iyiyim. Drift yapmayı seven ve iyi bir oyun bulamayanlar için kesinlikle bu oyunu tavsiye ederim.
Bu en kötü oyun. Bu kesinlikle korkunç. Eğim kontrolü çöp, direksiyon çöp ve olması gerektiği gibi tepki vermiyor, "standart" saçma, oyunu hiç oynamasanız iyi olur. Tüm korkunç oyun, ciddi bir çalışma gerektiriyor.
Bu kadar çok hata olması çok kötü oyunu oynuyorsunuz. Kullanıcılardan bahsedecekleri şikayetler zaten 2 senedir var düzeltmein yolunda bizde kurtulalım siz de iyi günler
Bu oyunu seviyorum evet en iyi oyunlardan biri olduğunu söylemeliyim
Deriva Max Pro - Jogo de Drift Corrida foh
Pek çok hata -Çarpan maksimum 3,3'te -Kazanılan ödülden daha düşük bir video izlerseniz yarıştan sonra $$'ı ikiye katlayın - çok oyunculu araba duvara çarptığında kendinize karşı yarışlar başlatır yarış iptal edilir -açık kasalar ödül almaz -asla yarış etkinlikleri için kamyon - yarışların ne zaman sabitlendiğini söyle - araba, Ie pistindeki arabadan farklı olarak seçildi supra, sonunda bir BMW ile yarıştı - iki katı ödül almak için reklamı izleyin ve iki katı ödül almayın. çok güzel bir oyundu
Süper oyun ama içinde bir sorun var fb arkadaşımla oynayamıyorum, sadece rastgele oyunlarla oynayın lütfen bu sorunu çözün
Drift Max Pro Car Racing Game Перегони dez
Eğlenceli bir oyun ama bunun bir anlamı yok, arabaların aralarında neredeyse hiç fark yok bu oyunda arabaların yarısından fazlasına sahibim ve maksimuma çıkmış başlangıç arabası ile üst araba arasında 30 km/s fark var (alabildiğin en son 3. araba) satın al) maksimuma çıktı, bu arabaların farklı olmamasının bir anlamı yok. Hızlanma, test ettiğim her araba için aynı. Tüm arabalar aynıysa, yarış eğlenceli değildir.
gerçekten güzel bir oyun yapımcılarının ellerine sağlık
Castle Fusion Idle Clicker Jednoduché hry tavh
Oyun açılmıyor 1 saat bkledm gene açılmadı ama çok güzel bir oyun tavsiye ederim
Bir sürü benzer yarış ve drift oyunu oynadıktan sonra bence en iyisi bu. Fizik tamam, arabalar farklı davranır. RR3'te bile Subaru drift yok. Arabaların Subaru WRX Sti gibi isimleri olmalı. Youtube videolarına farklı bir görünüm kazandırmak için bazı vinil düzenleyicilere sahip olmak güzel olurdu. Müzik Cyberpunk, EBM, Industrial tür gibi bir şey olabilir. Subaru'nun bahsettiğini görmeyi çok isterim. Ayrıca uçan parçalar, kapılar, asılı aynalar, kaputun açılması gibi bazı büyük görünür hasarlar;)
Verdiğim para zıkkım olsun allahtan bulun o kadar para kazandığımı hesapladın hesap geldi tahminini tahminini eski ondan sonra tahmin ettiğimi tahmin etmek istiyorum haramdan eski ondan sonra tahminmın geri tahminini istiyorum
Etkinliği oynayamıyorum internet bağlantısı gerekiyor diyor internetim olmasına rağmen hala ara bağlantı yok diyor ama çok oyunculu yarışları oynayabilirim
Oyun gerçekten güzel bir tür güzel bir oyun içinde online yarışmanın yanında online ücretsiz modda