Post by ponmonsforsomi on Mar 9, 2022 6:02:05 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много новца ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Можете ли, молим вас, да побољшате контроле за рачунарске плејере. СУПЕР је тешко контролисати као мобилни играчи. Осим тога, ова игра је НЕВЕРОВАТНА ПОТПУНО ТРЕБА ПРЕУЗЕТИ САД!!!!!
Јасам га ако треба погодио праком пет пута
Дајем три звездице јер једну звездицу за тешку игру и другу звездицу за интелигентну игру и трећу за забаву, али то је све што ми се не свиђа ова игра.🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Прилично забавно и застрашујуће с времена на време, али има много грешака...
Игрица је много добра, а ви сте глупи
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadspel bjri
Свиђа ми се игра, и мислио сам да је била мало дужа, али такође мислим да би требало да има неки начин да контролише осећајност јер је он једноставно превише неконтролисан. Не разумем зашто уопште није постојао начин да се промени осетљивост контрола. Само не разумем.
Било је лоше што је само стално приказивао црни екран, покушао сам да напустим игру и још увек се дешава, ово је срање !!!🤬😡😠👎
Мени је предобра али само треба да додате када те ухвати да буде страсније
Сладолед није направљен од касике
Прво, ово је мој први пут да ово играм и много ме плаши, ова игра је толико језива, препоручујем да је не играте, али ова игра је заправо прилично забавна
Најбоља хорор игрица на свету ово је ваша најбоља хорор игра од којих сам видео
Тешко за преузимање. Огласи који ми одвлаче пажњу. Хаха, требало је да буде лепо.
Ова игра је лепа, али њихов је један проблем док играју. У овој игрици не могу да пронађем мапу Претражујем сва места за мапу али не могу да пронађем мапу па сам одлучио да избришем ову игру, али ова игра је лепа настави да играм
Вау добра игра и прво имам нешто да кажем ова игра је тако добра да сте добили ј кући и можете да заштитите ј-овог пријатеља у Род'с сладолед камиону је тако невероватно направи сладолед 2 управо сада омг свиђа ми се
Здраво! Не могу да схватим како да пронађем уље! Можда је грешка? Молим вас помозите!
Ово је тако добро да желим да имам 4. део Ледени врисак
Ово није лепо ово није кул ово је окрутно. Сваки пут када ово преузмем не ради, толико је досадно да мрзим то, али стварно бих желео да играм
Та игра је у реду, али ова игра је само мало тешка, пуно загонетки у овој игри и није их лако решити тако да је игра само мало тешка
Ice Scream 1: Horror Neighborhood آرکیڈ khyz
Ова игра је била добра. Прво не знам шта да радим, мислио сам да ће се игра само на комшилуку, али онда, ту је била мапа, нисам приметио да је пала баш на снимку. Било је јако добро😁😁
У реду ........ Ово је веома смешна игра....... Могао сам да је оценим са 5 али нека црна ствар се појављује на половини екрана ниоткуда ....... Ово је озбиљно смешно
Прилично је лако и једноставно. Надам се да ћете додати још ствари које можете пронаћи у игри
Не преузимајте ову апликацију, имам огласе чак и у нормалном режиму. Када изненада штап нађе у право време, оглас се појави. Не желим да вређам, ја желим да нема огласа у нормалном или тврдом режиму
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Аркадни kby
Уживао сам док сам добро играо ову игру. Мислим да би требало да правите више хорор игара као што су Мр месо и Евил Нун, зла монахиња је прилично добра и хорор 😊🙏😊Хвала
Дакле, огласи али игра :-)
Мех
Веома лака и најбоља игра ако играте у режиму духова, искључите Ви-Фи без реклама
Ice Scream 1: Horror Neighborhood ארקייד kqzi
Ово је искрено најбоља игра те врсте (игре као што су здраво комшија, бака итд.) Озбиљно, ово је била тако добра игра. Једна ствар коју бих променио је да буде страшније јер би ме страхови и јурњаве само уплашили јер бих можда морао поново да покренем лол, да су скакања била изненаднија и да је штап био много гласнији (што га чини интензивнијим када искочи ниоткуда ) онда би ово заиста била најбоља хорор игра икада. Можда ускоро наставак?
Ово је стварно добра игра, једино што ми се не свиђа у вези са њом је то што вас када затворите игру потпуно рестартује и то постаје стварно досадно, ако можете да урадите мислите да бисте то могли да поправите? Све у свему, то је невероватна игра!! Настави са добрим радом! Такође има сјајну заплет!
Волео бих да су изабрали верзију за све своје игре да се врате на вашу омиљену верзију свих њихових игара
Није толико страшно и помало је досадно, као детективска игра и не можемо да наставимо игру после паузе😬Врло лоше искуство😐
Забавно је, али не могу да се померим јер је игра као грешка и не може да ме избаци. 😠
То је веома добра игра и веома је тешка за играти и добра је за пролаз времена
Forager ایڈونچر ljul
Превише реклама, ретардирана игра, прича је добра механика је добра мало СВИ ОГЛАСИ превисе Исусе Христе
Свиђа ми се ова игра јер је лако проћи.😇😇😇😇 Ова игра није страшна, али друге хорор игре су пуне крви. Ово је најневероватнија хорор игра.😘😘 Хвала 😀😀😀
Веома забавно, али понекад је тешко пронаћи оно што тражимо, и једва добра места за скривање, молимо додајте још објеката и места за скривање 🙏, потребно је вечно да завршите игру,
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade xnrl