Post by copciatechaba on Feb 12, 2022 0:27:15 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2 - Silah Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2 - Silah Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynağı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ World War 2 - Silah Oyunları 2022 version ▞▞▞
Şimdiye kadarki en iyi 2. Dünya Savaşı Oyunu Çok sıkı çalışıyorum seviye atlamak zaman alıyor ama bu oyunla çok eğleniyorum ve her gün oynuyorum bu oyunu bu yüzden asla sıkılmam.
Oyun güzel ama harita daha geniş olabilirdi
bir oyun silahını taşımak iyi çok zor
Nişan alma yardımı, nişan alma botu gibi yapar, özellikle keskin nişancılarla kafa vuruşları için ödüllendirilmezsiniz, çünkü herkes zırhını tank haline gelene kadar yükseltebilir. Seviye atlamak sonsuza kadar sürer. Çöpçatanlık berbat, biri takım arkadaşlarına sahip, diğeri botlarla dolu bir kadro.
Diğer oyuncuları beklerken yaptığı tek şey, savaş sunucusundan ..logic server error...sürekli diyen bir ekran açılır. Kaldırıp yeniden yükledim...aynı şey oluyor
Eylenceli cox guzel amma durrduk yerde oyunan cikiyo ve bu cox sinir bozucu 💢💢bu ozeliyi olmasa 5 yildiz verirdim amma 3 yildizi hak ediyor🤪🤪🤍🤍
Kazanmak için çok fazla ödeme yapmayı bırakın, oyuncuların bir maçı kazandıktan veya kaybettikten sonra daha fazla gümüş elde edebilmesi için kesinlikle bunu yapmalısınız. Oh bekle, sadece bir enayi olup biraz gümüş alabilirim. Ne yazık ki, zor kazanılan paramı, birinin kazanmak için ne kadar para bırakabileceğine değil, beceri yoluyla elde edilmesi gereken gümüşe harcamak için çok çalışıyorum. Oyundan zevk alıyorum ama çok dengeli değil. Eminim bu oyunu yapan siz çok zeki insanlar paranızı yine de kazanabilirsiniz.
World War 2: Shooting Games Action ugsa
Yine de çok harika bir oyun, Ama 9.99 ödedim ve anahtarları, gümüşleri ya da bana 100 altın verdiği altın kutuları almadım.
bu oyun en iyisi.. ama kamera görüntüsünü değiştirebilir miyiz?
Şimdiye kadar eğleniyordum ama bazen benimkinden daha zayıf silahlara sahip oyuncularla karşılaşıyorum ve sen bile tüm mag'larımı onlara harcasam bile benden daha fazla hasar veriyorlar ve zırhtan sonra sağlıklarını zar zor çiziyorum
Seviye 30'a kadar eğlenceli bir pvp oyunu. Ödüller gülünç derecede düşük. Altının gümüşe ya da tam tersi döviz kuru aptalca düşük. Ödüllerin bazı ciddi artışlara ihtiyacı var. Özellikle daha yüksek seviyelerde madeni para, altın, Zırh, yükseltmeler vb. oluşturmak sonsuza kadar sürer. Halı bombalamasının DEVAM etmesi gerekiyor.Dediğim gibi eğlenceli bir pvp oyunu, harika savaş alanları, çok güzel grafikler ve iyi mekanikler. Seviye atlamak için bu kadar paraya bağımlı olmasaydı daha iyi olurdu.
harika oyun Sadece kendi gözlerim olabilecek düşmanı görmemi sağladım.
Piyasadaki en iyi fps'lerden biri. Sıvı. Hızlı. Eğlence. Neredeyse bacağımdan aşağı çişin aktığını hissedebiliyorum. Realizm millet.
Bu oyun, kazanmak için ödemenin gerçek tanımıdır ve evet, daha iyi ekipman satın almak için altını kazanabilirsiniz, ancak o kadar fazla oynamaya ve sadece daha iyi şeyler almak için para ödeyen oyuncular tarafından oynanmaya değmez.
İyi oyun, kullanımı kolay mekanik, karakterimin daha fazla hareketliliğe ve daha hızlı olmasına rağmen takdir ediyorum.
Yeni Güncellemeler Gelirse, Eksiklikler Giderilirse (Vuruş Hissi Gibi) daha iyi durumda.
Genel olarak oyundan zevk alıyorum ama yapılması mümkün olmayan bir şey var ki bu oyunu geliştirecek ve daha da iyi hale getirecek. O şey silah satabilmektir, bu durumda biz oyuncuların daha fazla parası olur ve bizler silahlarımızı geliştirip daha iyilerini satın alabiliriz çünkü oyun maç gümüş kazanmak yeterli değildir.
Airplane Chefs - Cooking Game Παιχνίδια arcade rba
İyi oyun tavsiye ederim
Oyun güzel ama olabilirz biraz eskiyse kasabilir o yüzden 1 puan kırm
Oyun güzel yerleştirmek mümkünse imkansızsemeli. İzinleri sadece oyun için verdim.
Para harcamayıp videoları izlerseniz bir süre rekabet edebilirsiniz. Bir ay sonra 36. seviyeye geldiğimde artık eğlenceli değildi.
İyi oyun sever
Bir 5 yıldız verirdim ama her zaman çöküyor. Arka arkaya 2 oyun bitirmekten daha fazla bir şey istemem. Ve sadece çöktüğünde o savaş için kazandığınız her şeyi kaybedersiniz. Ve oyunun hemen sonunda çökerse bu gerçekten berbat, bunu düzeltin ve daha fazla harita verin, o zaman muhtemelen ona 5 yıldız veririm.
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri. Diğer oyunlar gecikiyor ama bu o kadar akıcı ki, daha önce başkaları tarafından da söylendiği gibi, daha fazla harita memnuniyetle karşılanacaktır. Bir şey, sadece keskin nişancı ile öldürebileceğiniz "sadece keskin nişancı" gibi bir savaş yaparsanız çok mutlu olurum. Ama yine de iyi çalışmalar
Güzel Âmâ daha uzun savaşlar gibi bir alan oyunu gibi harika olacak gibi yağmur modülleri tanklar eklenebilir
Oyun güzel ama 3 tane arkadaşlamı oynamamız gerek bence gerekli değil
Eğlenceli, ancak bu son güncelleme sonsuza kadar sürecek!!!
Oyun güzel sadece bazı silah vb. gercek parayla
çok fazla macera yok, çoğunlukla nişancı.
Oyun güzel ve şaşırtıcıydı ama ne zaman oynasam donuyor, lütfen bu hatayı düzeltin ve hatayı bildiremiyorum çünkü ben bildirmeye çalışırken donabilir
Arkadaşlar sizce bu oyunda çok mu reklam var yoksa oyunlarınızdan birinde çok fazla reklam varsa ana sayfaya gidip o oyuna tekrar basın
O kadar iyi değil, her şey uyumsuzlukları sürekli olarak yükseltmek için çok yüksek Oyun adil değil, geliştiricilerin ne kadar açgözlü olduğunu size göstermeye gidiyor
Biraz daha geliştirilmeli
Bu oyun güzel bir oyun ben beğendim 5 yaşındaki çocuklar için tavsiye etmiyorum ama şiddet içerikli değil ama evet sadece çevrim içi olduğu için puanlarınızı mahvedebilir
okuldan bir seviye kadar botlarla oynuyorsunuz. Bu normal oyunu için. Oyuncuyla oynama oyununda, sizin elinizden tamamen kendinizden zevk alan oyuncularla oyun içinde siz silahlarınızı kullanmak için tam bir oyun oynamanız gereken o kadar zor olabilirsin. verenler veren düdüğü çalar. Bir başka içerik ise ping. Türk oyuncu çok uygunsuz içinki kişi ile eşleşiyorsunuz. Ping farkından dolayı sizden çok üstün oluyorlar.
World War 2: Shooting Games Darbības spēles ypgz
oyun kopyalamış bunu yani ww11